طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

سالاد سزار یکی از سالادهای پرطرفدار و خوشمزه در سرتاسر جهان است که در دستور پخت های مختلفی تهیه می شود.

شما می توانید این سالاد خوشمزه را با مرغ کبابی یا مرغ سوخاری بنا به ذائقه خود تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آشپزی را مشاهده کنید. طرز تهیه سالاد سزار با خبرکو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو یک بوته متوسط
فیله مرغ ۸ عدد
پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نان تست ۲ عدد
سیر ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ¼ فنجان
سس مایونز ¾ فنجان
مغز گردو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد سزار

مرحله 1: تهیه فیله مرغ برای سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار، اولین قدم تهیه فیله مرغ است. فیله مرغ را برای سالاد سزار می توانید به سه روش تهیه کنید. روش اول کباب کردن فیله مرغ، روش دوم آب پز کردن فیله مرغ و روش سوم سرخ کردن فیله مرغ است.

مرحله 2: درست کردن سس سزار

می توانید یکی از روش های تهیه فیله مرغ را انتخاب کنید و فیله های مرغ را کنار بگذارید تا مواد سالاد آماده شود. مرحله بعدی تهیه سس سالاد است که یک عدد سیر را پوست کنده و با رنده ریز در ظرف مناسبی رنده کنید.

مرحله 3: مواد اصلی را به سس سزار اضافه کنید

سپس سس مایونز، سس خردل و 2 قاشق غذاخوری پارمزان را به کاسه اضافه می کنیم. سپس آبلیمو را بگیرید و به مواد سس اضافه کنید. در آخر کمی نمک و فلفل به سس اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.

ادامه مطلب  طرز تهیه پیده ترابزون

مرحله 4: تهیه نان تست سیر برای سالاد سزار

پس از آماده شدن سس، آن را در یخچال نگهداری کنید. روغن زیتون را در تابه مناسبی ریخته و سیر باقی مانده را رنده کرده و به روغن زیتون اضافه می کنیم.

سیر را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس نان تفت داده شده را مکعبی خرد کرده و سیر را اضافه کنید.

مرحله 5: مواد اصلی را به سالاد سزار اضافه کنید

نان تست را کمی تفت دهید تا خوش طعم و برشته شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در مرحله آخر کاهو را به دلخواه برش می دهیم و در ظرف سالاد می ریزیم. سپس تکه های نان سوخاری و فیله مرغ را اضافه می کنیم.

طرز تهیه سالاد سزار

مرحله 6: سالاد سزار را تکمیل و تزئین کنید

در آخر سس را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید سپس روی سالاد را با گردوی آسیاب شده و پارمزان تازه تزیین کنید. برای زیباتر شدن سالاد می توانید از زیتون، کنسرو ذرت و گوجه گیلاسی استفاده کنید.

مرحله 7: تهیه سالاد سزار رژیمی

اگر می خواهید این سالاد خوشمزه را رژیمی درست کنید، فقط چند نکته را رعایت کنید. ابتدا فیله های مرغ را حتما به صورت کبابی، آب پز یا کبابی تهیه کنید، زیرا سرخ کردن یا پختن فیله مرغ کالری سالاد را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

نکته بعدی اینکه سس مایونز کالری بالایی دارد و به جای استفاده از سس مایونز می توانید از ترکیب روغن زیتون، آبلیمو یا سرکه بالزامیک برای طعم دادن به سالادتان استفاده کنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز

مرحله هشتم: سالاد سزار سنسو را آماده کنید

در سالاد سزار معمولا از مرغ کبابی استفاده می شود، اما در سالاد سزار به جای مرغ کبابی از مرغ سرخ شده استفاده می شود. البته در برخی رستوران ها به جای مرغ سوخاری از ناگت مرغ استفاده می شود.

مرحله 9: تهیه سالاد سزار میگو

سالاد سزار را می توان با میگو نیز سرو کرد که آن را خاص و جشن می کند. البته استفاده از میگو در این سالاد به ذائقه افراد بستگی دارد. برای استفاده از میگو در این سالاد می توانید از میگوی سرخ شده، میگوی کبابی و یا میگوی کبابی استفاده کنید.

سالاد سزار چیست؟

سالاد سزار این روزها در ایران طرفداران زیادی دارد و شاید خیلی ها تاریخچه این سالاد را ندانند. جالب است بدانید سالاد سزار یکی از قدیمی ترین سالادهای جهان با بیش از 100 سال قدمت است.

این سالاد ایتالیایی اولین بار توسط سرآشپز معروف ایتالیایی سزار کاردینی که یک مهاجر ایتالیایی مقیم کالیفرنیا بود تهیه شد. این سالاد به دلیل طعم خوبش به سرعت در دنیا معروف شد.

سس سالاد سزار

از آنجایی که سالاد سزار در دستور العمل های مختلفی تهیه می شود، سس های بی شماری نیز دارد و تقریباً در هر کشوری با یک سس منحصر به فرد تهیه می شود.

سخن پایانی

سالاد سزار یکی از دلچسب ترین و پرطرفدارترین سالادهاست. این سالاد با ترکیب مرغ، نان تست و سس مخصوص می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. امیدوارم از درست کردن و خوردن این سالاد لذت ببرید.

ادامه مطلب  طرز تهیه ته چین تن ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *