طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز

طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز

سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از بهترین سالاد های است که بعنوان دسر و یا غذای اصلی به انواع روش پخته و سرو می شود.

این غذا یکی از خوشمزه ترین سالاد ها محسوب می شود.

البته سالاد سیب زمینی و پیاز مانند اولویه است و یک غذای سالم با خواص زیاد است. در ادامه بهترین روش تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی بزرگ دو عدد
سبزی تازه جعفری ۱۰ الی ۱۵ ساقه
سبزی شوید تازه ۱۰ الی ۱۵ ساقه
پیاز بنفش (قرمز) یک عدد
خیارشور ۵ الی ۶ عدد
مواد لازم برای سس
نمک به مقدار لازم
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز

مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی می کنیم و با کمی نمک و آب می گذاریم بجوشد.

به این ترتیب سیب زمینی ها سریعتر پخته می شوند.

باید مراقب باشید که سیب زمینی ها را له نکنید. پس دقت کنید که در حین پخت له نشوند. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، آنها را آبکشی کنید و بگذارید خنک شوند.

مرحله دوم
همزمان پیاز، جعفری، شوید و خیارشور را برش زده و خرد می کنیم. برای زیباتر جلوه دادن سالاد بهتر است پیاز را هلالی و خیارشور را مکعبی کنید.

پس از خنک شدن کامل سیب زمینی ها، مواد باقی مانده از دستور تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز را در آن بریزید و هم بزنید.

ادامه مطلب  طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص رستورانی با مرغ

مرحله سوم
پس از انجام مراحل بالا، مواد سس شامل نمک و ادویه سماق، پودر پول بیبر و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون در ظرف کوچکی ریخته و درب شیشه مورد نظر را ببندید و خوب تکان دهید. به این ترتیب ادویه ها و روغن زیتون به خوبی مخلوط می شوند.

مرحله چهارم
بعد از اینکه مطمئن شدید روغن زیتون و ادویه ها مخلوط شده اند، می توانید درب شیشه را باز کنید و سس را روی همه مواد اصلی بریزید و مخلوط کنید.

در این مرحله سالاد را به آرامی بریزید تا سیب زمینی ها له نشوند و مواد سس به خورد همه مواد سالاد برود. حالا می توانید سالاد را در ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز

نکات مهم در مورد سالاد سیب زمینی و پیاز

این سالاد یک غذای رژیمی و سالم است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان و هزینه زیادی نیست.

حتی می توانید از این سالاد در مهمانی ها استفاده کنید. برای بسیاری از افراد تهیه سالاد در مهمانی تکراری شده و به دنبال ایده های جدید هستند. این غذا می تواند یک پیش غذای مناسب در مهمانی ها باشد.

 

این غذا به دلیل استفاده نکردن از گوشت در آن به عنوان غذای مناسب برای گیاهخواران نیز شناخته می شود. بنابراین اگر به دنبال سالادی با طعمی منحصر به فرد و بسیار خوش طعم هستید، دانستن طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از بهترین گزینه ها است.

 

شوید یکی از بارزترین سبزیجات و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و به لطف خاصیت آنتی اکسیدانی خود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. علاوه بر این، رازیانه در کاهش کلسترول بسیار موثر است. شوید همراه با جعفری تازه طعمی خاص و فراموش نشدنی به این غذا می دهد.

ادامه مطلب  طرز تهیه پیده ترابزون

 

توجه داشته باشید که بهتر است سیب زمینی ها را با آب سرد بپزید زیرا در این صورت سیب زمینی ها از مغز شروع به پختن می کنند. اگر سیب زمینی را در آب داغ بپزید، از روی سطح شروع به پختن می کنند و ممکن است مغز آن خام بماند.

سخن پایانی

منتظر نمانید تا این سالاد خوشمزه را درست کنید و دست به کار شوید. یادتان باشد تمام مراحل را به ترتیب انجام دهید و سس مورد نظر را خوب مخلوط کنید.

این غذا را می توانید بلافاصله بعد از آماده شدن میل کنید اما بهتر است مدتی در یخچال بگذارید تا طعم سس در سالاد پخش شود.

می توانید از دستور سالاد سیب زمینی و پیاز به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا استفاده کنید و در مهمانی ها استفاده کنید.

منبع: چی شی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *