مدت زمان نگهداری زنجبیل تازه در فریزر

مدت زمان نگهداری زنجبیل تازه در فریزر

ریشه زنجبیل یکی از بهترین و مشخص ترین سبزیجات ریشه ای است که اگر به درستی نگهداری شود می تواند برای مدت طولانی تازه بماند.

با خبرکو همراه باشید تا درباره بهترین راه ها و روش های نگهداری زنجبیل تازه برای مدت طولانی بیشتر بدانید.

نحوه نگهداری زنجبیل تازه در خانه

1. در یخچال

بهترین راه برای نگهداری زنجبیل تازه، نگهداری آن در یخچال است. برای نگهداری طولانی‌تر زنجبیل تازه در یخچال، توصیه می‌شود ریشه زنجبیل را در کیسه فریزر قرار داده و به خوبی هوا دهید و در کشوی یخچال قرار دهید.

همچنین می توانید زنجبیل خرد شده یا پوست کنده را با حوله خشک کنید و چند روز در یخچال نگهداری کنید.

توجه داشته باشید که ریشه زنجبیل تازه را نمی توان بیش از 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کرد.

2. در فریزر

اگر می خواهید زنجبیل را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، توصیه می شود آن را همراه با پوست در فریزر قرار دهید.

زنجبیل تازه کامل را با پوست یا زنجبیل پوست کنده و برش داده شده را در کیسه فریزر دربسته یا ظرف پلاستیکی درب دار قرار دهید و فریز کنید.

هر بار که خواستید زنجبیل را از فریزر خارج کنید، مقدار دلخواه را رنده کنید و بقیه را دوباره در فریزر قرار دهید.

جالب اینجاست که لازم نیست اجازه دهید یخ زنجبیل قبل از استفاده از آن آب شود زیرا پوست زنجبیل یخ زده راحت تر پوست می کند.

3. زنجبیل بکارید

اگر می خواهید همیشه زنجبیل تازه در خانه داشته باشید، توصیه می شود یک ریشه زنجبیل را در یک گلدان کوچک بکارید و آن را در کنار پنجره قرار دهید.

ادامه مطلب  اب یخ با بدن چه میکند؟

مانند هر گیاه دیگری با شاخه و برگ رشد می کند. حالا زمانی که به زنجبیل تازه نیاز داشتید، آن را از قابلمه خارج کرده و یک تکه از ریشه آن را جدا کرده و دوباره در قابلمه قرار دهید.

تا زمانی که گیاه آب دارد، همیشه زنجبیل تازه در خانه دارید.

مدت زمان نگهداری زنجبیل تازه در فریزر

4. زنجبیل را خشک کنید

درست است که زنجبیل تازه عطر قوی تری دارد، اما همیشه به راحتی در دسترس نیست، یکی از بهترین راه ها برای حفظ طولانی مدت ریشه زنجبیل، خشک کردن آن است.

برای تهیه زنجبیل خشک، زنجبیل تازه را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس زنجبیل را تا حد امکان ریز خرد کنید، برش‌های نازک سریع‌تر و یکنواخت‌تر خشک می‌شوند.

ساده ترین راه برای خشک کردن زنجبیل، قرار دادن آن در معرض نور خورشید به مدت 3 تا 4 روز است.

روش دیگر خشک کردن زنجبیل این است که برش های زنجبیل تازه را در سینی فر بچینید و در دمای 150 درجه فارنهایت به مدت 1 تا 2 ساعت خشک کنید. زنجبیل را هر 15 تا 20 دقیقه چک کنید تا مطمئن شوید نسوزد.

وقتی زنجبیل خشک شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. بعد از سرد شدن، بررسی کنید که کاملا خشک شده باشد، مهم است که زنجبیل قبل از نگهداری کاملا خشک شده باشد، زیرا رطوبت می تواند باعث ایجاد کپک شود.

زنجبیل خشک را می توان به صورت پودر درآورد. پودر زنجبیل را در یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و به مدت یک ماه در دمای اتاق و مدت بیشتری در فریزر نگهداری کنید.

ادامه مطلب  طرز استفاده از آب برنج برای پوست و مو

چگونه زنجبیل تازه بخریم؟

به دنبال زنجبیلی باشید که پوست بیرونی صاف و بدون چین و چروک و بافت سفت داشته باشد، اگر پوست زنجبیل چروک باشد یعنی خراب می شود.

زنجبیلی را انتخاب کنید که بزرگ و سنگین باشد.

حتما انتهای ریشه های زنجبیل را از نظر لکه بررسی کنید.

حتما ببینید

مضرات خوردن پیاز در شب

مضرات خوردن پیاز در شب چیست؟

بدون شک پیاز یکی از محصولات کشاورزی است که دارای محتوای غنی از ترکیبات طبیعی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *