شغل دومم باعث شد زندگیم تغییرکند

شغل دومم باعث شد زندگیم تغییرکند

من از دوران جوانی دوست داشتم برای خودم یک کسب و کار خوب راه اندازی کنم و خودم رئیس خودم باشم تا اینکه به پیشنهاد و کمک همسرم به تولید انواع ترشی پرداختم و روز به روز به ثروتم افزوده شد.

ترشی لیمو ترش

همانطور که گفته شد طرز تهیه های متفاوتی برای ترشی لیمو ترش شیرازی وجود دارد که به توضیح یکی از این روشها می پردازیم.

ابتدا لیموی شسته شده و خرد شده را همراه نمک درون قابلمه آب جوش بریزید و 20 دقیقه بجوشانید.

سپس لیموها را از صافی رد کرده و روی آن آب سرد ریخته و روی پارچه نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.

لیموها را به صورت مثبت برش دهید و درون آن دانه ی خردل و فلفل قرمز و زردچوبه و شکر قهوه ای بریزید و در شیشه بچینید.

در آخر آبلیمو و سرکه را باهم جوشانده و روی لیموها بریزید و شیشه را در آفتاب قرار داده و بعد از یک هفته مصرف نمایید.

ترشی لیمو ترش

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی از جمله چاشنیهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی می باشد و بانوان ایرانی در آماده نمودن ترشی به صورت فوری تبحر زیادی دارند و قیمت خرید و فروش ترشی بستگی به نوع ترشی و کیفیت آن دارد و این که نوع ترشی صنعتی یا خانگی باشد قیمت آن متغیر است.

در فصل تابستان بهترین زمان است که خانمهای ایرانی به تهیه ترشیجات مختلف می پردازند و در فصل زمستان آن را مصرف می کنند.

تهیه هر محصولی به شکل کارخانه‌ای برای این که آن محصول مدت زمان بیشتری سالم بماند از مواد نگهدارنده و رنگهای خوراکی استفاده می کنند که این باعث آسیب به بدن می شود لذا بهتر است ترشی را در منزل تهیه کنید و آن را با لذت نوش جان نمایید.

ادامه مطلب  بهار نارنج عامل موفقیت من شد

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی لیته

به دلیل اینکه در شهر جهرم در استان فارس بادمجان به صورت انبوه کشت می‌ شود، از آن برای تولید انواع مختلف ترشیجات نیز استفاده می گردد که معروف ترین ترشی این شهر ترشی لیته می باشد.

این ترشی با استفاده از بادمجانهایی که دارای اندازه های کوچک هستند و مغز بسیار شیرینی دارند تولید می شود، این نمونه ترشی لیته از بهترین چاشنیهایی است که همراه با غذا می توان آن را استفاده نمود.

تولید کنندگان ترشی لیته جهرم برای تولید این خوراکی از بهترین سرکه ها استفاده می کنند، به همین خاطر هم مدت ماندگاری آنها به نسبت دیگر ترشیهای موجود در بازار بیشتر است و از لحاظ طعم و مزه نیز دارای طعم و مزه بهتری هستند.

البته برای نگهداری ترشی لیته به مدت طولانی باید یک سری نکات را مد نظر قرار داد. مهمترین نکته در هنگام نگهداری از ترشی لیته آن است که جار شیشه ای ترشی در فضایی تاریک و بدون نور قرار بگیرد، فضاهای خنک و بدون تابش نور سبب می شوند تا میزان ماندگاری این نوع خوراکیها افزایش پیدا نمایند.

ترشی لیته

کسب درآمد از ارزدیجیتال

حتما ببینید

تمام زندگی ام با پسته غرق در شادی شد

تمام زندگی ام با پسته غرق در شادی شد

اگر دقت کنید می بینید که در اطراف شما محصولات زیادی وجود دارن که شما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *