همان طور که می دانید لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از گروه حبوبات می باشند که معمولا در بسته های 900 گرمی و با برندهای مختلفی مثل فامیلا در بازار عرضه می شوند.
لوبیاها از خوشمزه ترین و بهترین حبوبات می باشند که به عنوان یک تغذیه ی سالم نیز محسوب می شوند.
لوبیاها دانه های گیاهان هستند که هزاران سال است در همه جای دنیا کشت می شوند و همانطور که در سایت آراد برندینگ به آن اشاره شده است یک منبع غذایی مهم به شمار می روند.
این دانه ها سرشار از مواد مغذی بسیار مفید برای سلامت بدن هستند و به دلیل پروتئین بالا در بین غذاهای گیاهی قرار می گیرند.
لوبیاها انواع مختلفی دارند که پرطرفدار ترین آنها در ایران لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سفید و لوبیا چشم بلبلی می باشند.
از این لوبیاها در غذاهای مختلف مانند خوراک لوبیا، انواع خورشها، آشها و غیره استفاده می کنند.
لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین لوبیاها بوده که به رنگ قهوه ای می باشد و وقتی پخته می شود به رنگ صورتی در می آید.
این نوع لوبیا دارای طبیعت گرم و تر می باشد.
این لوبیا سرشار از فیبر، پروتئین، آهن و ویتامینهای مختلف می باشد که خواص بسیاری برای سلامت بدن دارند.
لوبیا چیتی محلی
لوبیا چیتی سرشار از آهن، فیبر ، ویتامین و پروتئین لازم و ضروری برای بدن می باشد. لوبیا چیتی ایرانی محلی را می توان به راحتی در انواع و اقسام غذاها استفاده کرد، چرا که طعم بسیار دل چسبی را به قضا می بخشد. لوبیا چیتی دارای طرفداران بسیار زیادی از و محبوبیت خاصی در کشورهای آسیایی و اروپایی دارد، و معمولاً به عنوان وعده صبحانه هم از آن استفاده می شود، اما این محبوبیت علاوه بر آنکه برای طعم دل نشین آن می باشد بلکه منبع غنی از پروتئین ها و ویتامین ها با چربی بسیار کم است.
با استفاده از لوبیا چیتی محلی به راحتی می توانید یبوست خود را از بین ببرید، هم چنین کاهش کلسترول، تنظیم قند خون ، جلوگیری از انواع خشکی پوست ،جلوگیری از ریزش مو های شدید و مهم ترین خواص آن پاکسازی کامل بدن از هرگونه آلودگی می باشد. لوبیا چیتی محلی حاوی مقادیر بسیار زیادی از پتاسیم می باشد که می تواند مواد لازم و مهم رشد مو را فراهم کند.
برخلاف تصور، این محصول در تنوع بالایی به بازار عرضه می شود و در بازار فروش ایران، نمونه های مختلفی از لوبیا چیتی محلی در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است. یکی از تنوع های مشاهده شده در لوبیا چیتی محلی، محل کشت آن می باشد. کیفیت لوبیا چیتی تا حد زیادی وابسته به محیط رشد آن می باشد در اینجا می توان به لوبیا چیتی گلخانه ای اشاره کرد و از این رو در مراکز فروش سطح کیفی اکثر محصولات را با توجه به محیط کشت آن می سنجند.
لوبیا چیتی محلی با توجه به موارد گفته شده در اندازه و ویژگی های ظاهری متفاوتی به بازار عرضه می شود از این رو در هنگام مراجعه به مراکز فروش، با نمونه های متنوعی از آن مواجه می شوید. مطمئنا همه نمونه های ارائه شده از این محصول کیفیت مطلوبی نداشته و از این رو، باید در مراکز خرید ویژگی های محصول را بررسی کرده و تنها به نام این محصول، بسنده نکنید.
البته لوبیا چیتی محلی درجه یک برای همه مصرف کنندگان، دارای ویژگی های یکسانی بوده و از این رو نمی توان مدل خاصی را برتر از سایرین دانست.
لوبیا چیتی قرمز
همانطور که گفته شد طبع لوبیا چیتی گرم است و برعکس حبوبات دیگر که طبع سردی دارند می توانید در غذاهای مختلف آنرا مورد استفاده قرار دهید.
لوبیا سرشار از فیبر و پروتئین است که می توانید آنرا جایگزین گوشت قرمز کنید و برای ورزشکارانی که می خواهند افزایش حجم عضلانی داشته باشد بهتر است روزانه 100 گرم از این ماده را مصرف نمایند.
افرادی که می خواهند رژیمهای لاغری بگیرند با استفاده روزانه از این ماده می توانند انرژی بدن را تامین نمایند و احساس سیری پیدا کنند.
بهتر است برای طبخ لوبیا از یک روز قبل آنرا خیس نموده و آنرا بپزید تا نفح آن کاهش یابد.
خریداران هنگام خرید از فروشگاه تاریخ تولید و انقضا لوبیا چیتی قرمز را بپرسند تا از خرید حبوبات مانده در انبار پارسالی جلوگیری کندد و محصول با کیفیت روز تهیه نمایند.
لوبیا باید دست چین و یکدست باشد و بخوبی سورت شده باشد که در آن لوبیا چیتی شکسته قرار نداشته باشد.
هنگام خرید بهتر از فروشنده سمپل گرفته و آنرا استفاده کنید تا مشخص شود کیفیت آن به چه صورتی می باشد.