قیسی خشک عمده

تولید برگه قیسی در منزل مرا به اوج ثروت رساند

زمانی که تصمیم گرفتم برای کسب درآمد شغلی برای خود راه اندازی کنم شروع به تولید انواع برگه زرآلو و قیسی کردم و با فروش این محصولات در عزض 5 ماه به کسب درآمد میلیونی و ثروتمندی رسیدم، جهت آشنایی کامل با محصولات بنده در ادامه با ما همراه باشید.

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱ تولید شده یکی از محصولاتی می باشد که هر زمان به بازار خشکبار مراجعه کنید از خرید و فروش قابل ملاحظه ای برخوردار است که در ادامه می توانید نمونه های درجه یک آن را مشاهده نمایید.

کشورمان یکی از مراکز عمده تولید زردآلو در جهان می باشد به گونه ای که سازمان فائو در سال 2021 اعلام کرده است که میزان تولیدات برگه زردآلو خانگی در سال ۱۴۰۱ در ایران عددی بالغ بر 344 هزار تن در سال می باشد.

این رقم ایران را به سومین تولیدکننده بزرگ زردآلو در جهان تبدیل کرده است اما در بخش خشک شده این میوه که در بازار به برگه زردآلو شناخته می شود کشورمان رتبه پانزدهم در دنیا را به خود اختصاص داده است.

اما برگه زردآلو خواص بسیاری نیز دارد که از جمله این خواص می توان به بهبود بینایی، سلامت قلب، تحکیم استخوان و موارد دیگر اشاره کرد.

برگه زردآلو خانگی ۱۴۰۱

قیسی خشک عمده

قیسی خشک عمده از سری محصولات میوه خشک ایرانی با کیفیت درجه یک به کشور های مختلف صادرات خواهد شد.

قیسی از جمله میوه های است که مزه فوق العاده خوشمزه ای دارد.

انسان با خوردن این میوه احساس طراوت و شادابی به آن دست می دهد.

ادامه مطلب  رکاب انگشترعقیق طلا شیراز

نه تنها مزه خیلی خوبی دارد بلکه از نظر درمانی بسیار به خوردن آن توصیه شده است.

قیسی خشک کاربرد گوناگونی دارد این محصول را می توانیم در انواع غذاها برای خوشمزه شدن غذا استفاده کرد.

به عنوان یک چاشنی در انواع غذاها به حساب می آید که می تواند مزه غذاها را ملس و ترش کند.

قیسی خشک عمده

قیسی محلی

قیمت قیسی محلی و کیفیت آن برای مصرف کنندگان این محصول غذایی و بیمارانی که از آن استفاده می کنند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

از خشک کردن برگه زرد آلو ، قیسی به دست می آید وقیسی به برگه ی محلیی خشک شده می گویند.

قیسی محلی در درمان برخی از بیماری ها تاثیر بسزایی دارد ودر بهبود بینایی، یبوست، بهبود متابولیسم بدن ، رفع سوء هاضمه ، مراقبت از پوست ، درمان کم خونی ، تامین انرژی بدن ، افزایش شیر مادران از این محصولات استفاده می شود.

قیسی زرد آلو طعم شیرینی دارد واز یکی از محبوب ترین میوه های خشک به شمار می آید.

این محصول محبوب سرشار از فسفر، ویتامینA، پتاسیم، آهن، فیبر رژیمی ، ویتامین K، ویتامین C، کلسیم ، بتاکاروتن و مواد معدنی می باشد که هرکدام از این عناصر حیاتی برای بدن انسان بسیار مفید وملزوم می باشد.

قیسی محلی

حتما ببینید

آب معدنی در دبی

ثروتی که به روانی آب جریان یافت

ثروت راب اید به عرصه زندگی کشاند و از طریق جنگیدن با فقر طلسم آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *