آیا کپک رب با حرارت از بین میرود؟

آیا کپک رب با حرارت از بین میرود؟

اگر رب مورد استفاده کپک زده باشد به هیچ وجه نباید مصرف شود، زیرا حتی برداشتن یک لایه کپک نیز کمکی به سالم ماندن آن نمی کند، زیرا علاوه بر سمومی که قارچ در محصول غذایی تولید می کند و به لایه های زیرین نفوذ می کند، هاگ قارچ نیز در غذای کپک زده گنجانده شده است.

هاگ های قارچ را نمی توان با چشم غیر مسلح دید و ماده سمی را تنها با انجام آزمایش های خاص می توان تشخیص داد. ما نباید فکر کنیم چیزی که دیده نمی شود نمی تواند به ما آسیب برساند.

آیا کپک رب با حرارت از بین میرود؟

جوشاندن روش خوبی برای از بین بردن کپک نیست. این فقط راهی برای جلوگیری از کپک زدن از آب و سرکه است که باید قبل از کپک زدن آن را انجام دهید.

جوشاندن رب کپک زده

برای جلوگیری از کپک زدن رب از روغن استفاده کنید

برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی روی سطح رب کمی روغن بریزید. این کار باعث قطع اکسیژن و جلوگیری از تشکیل کپک می شود.

هنگام استفاده از رب، لایه روغن را به آرامی بردارید و با قاشق خشک مقداری از رب را از قسمت بدون روغن بردارید. از ابتدای باز کردن جعبه می توانید این کار را انجام دهید.

ادامه مطلب  عرضه بهترین ذرت بو داده بدون روغن با قیمت مناسب

حتما ببینید

آب معدنی در دبی

ثروتی که به روانی آب جریان یافت

ثروت راب اید به عرصه زندگی کشاند و از طریق جنگیدن با فقر طلسم آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *