بعد از دوران خدمت سربازی در این فکر بودم که چگونه می توانم یک کسب وکار پرسود راه بیندازم تا اینکه با تولید انواع برگ مو که یکی از خوراکی های خوش مزه و پرطرفدار هست کارم را از صفر شروع کردم و میلیاردر شدم.
برگ مو تازه
برگ مو تازه از خواص بسیار زیادی برخوردار می باشد، زیرا این محصول شور برگ مو غذای ترکیه سرشار از انواع مواد معدنی، ویتامین وفیبر است.
این محصول به کاهش التهاب بدن و ورم مفاصل کمک شایانی می کند و باعث کنترل قند خون و کاهش میزان قند بدن می شود؛ با درست کردن شور برگ مو از بروز کم خونی جلوگیری کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک نمایید.
آنتی اکسیدان های موجود در برگ مو می تواند مانع از جهش سلولی سرطان و جلوگیری از رشد تومور شوند.
میوه انگور، مزه تازه ای دارد و حاوی مقادیر بسیار زیادی پروتئین و مواد معدنی می باشد، همچنین تنها میوه ای است که به راحتی از برگ آن هم میتوانیم بهره ببریم و فواید بالایی به همراه دارد که از آن برای تولید و درست کردن انواع دلمه و شورمی توان استفاده کرد.
دلمه غذای بسیار خوشمزه ای است که در نقاط مختلف ایران به سبک های مختلف تهیه می شود و شامل برگ درخت انگور، برنج، ادویه جات و چاشنی می باشد.
برگ مو دلمه
همانطور که گفته شد شور برگ مو دلمه برای تهیه دلمه که یک غذای سنتی ایرانی و بسیار لذیذ و معروف است و در سر تا سر جهان آوازه طعم این غذا زبان زد همه جهانیان بوده و کمتر کسی است که با این غذا آشنایی نداشته باشد.
شیوه های مختلفی برای نگهداری برگ مو انجام می شود از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد. خشک کردن: برگ های چیده شده را بشویید و در آب ولرم قرار دهید بعد از چند ساعت آبکش کرده و با استفاده از سوزن آن ها به نخ کرده و در یک محیط دور از گرد و خاک آویزان کنید تا خشک شود البته این روش خیلی وقت است که دیگر مورد استفاده مردم قرار نمی گیرد.
قرار دادن برگ در زیپ کیف: می توانید برگ های مو را شسته و به صورت دسته ای داخل کیسه فریز قرار دهید و فریز کنید و هنگام استفاده چند ساعت قبل آن را خارج کنید و تا نرم و قابل استفاده شود اما این روش نیز باعث شکستن و خورد شدن برگ ها می شود و زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرد.
برگ مو شور
یک غذای ایرانی لذیذ و پر طرفدار دلمه برگ مو با برگ شور می باشد. برگ مو شور همان برگ مو است که با نمک و سرکه ترکیب کرده و پیاز و سیب زمینی را آب پز کرده و گوشت را با روغن تفت داده و سبزیجاتی مانند تره، جعفری، گشنیز و ترخون را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و سپس زرشک شسته شده را به مواد خوراکی مان اضافه می کنیم. در مرحله بعد نمک و سرکه به مقدار کم اضافه خواهیم کرد و تقریبا به مقدار مساوی در داخل برگ مو های شور قرار میدهیم و سپس برگ مو ها را به آرامی در کنار هم در ماهیتاه یا قابلمه می چینیم. نیم ساعت الی 40 دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا خوب حرارت بخورد.