من زمانی توانستم موفقیت را در ذهنم تصور کنم و رویاهای خود را بسازم، که اعتماد به نفس را تقویت کردم و به خودم اعتماد کردم.
ترشک آلو سبز
همانطور که بیان شد ترشک آلو سبز از میوه آلو سبز به وجود می آید این میوه نسبتاً کوچک و کروی شکل و تک دانه می باشد.
دانه آن غیر خوراکی بوده و هنگام مصرف باید آن را جدا نمود برای طعم بهتر و خوشمزه تر شدن آن معمولاً آن را با نمک می توان میل کرد.
گیاه آن در مناطقی با آب و هوای معتدل رشد بهتری دارد و از قدمت ۲ هزار ساله برخوردار می باشد و تقریباً در سراسر جهان کشت می شود.
این میوه سبز رنگ سرشار از انواع ویتامین بوده که برای سلامتی و تندرستی بدن بسیار مفید می باشد و از انواع بیماریها مانند سرطانها و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
در واقع این میوه با طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول نیز می شود که می توان آن را به صورت خام یا به صورت پخته و ترشک مصرف کرد که نوع مصرف به ذائقه و شرایط بدن شما بستگی دارد.
ترشک آلو سیاه
برای تهیه خورشت بادمجان، خورشت داوود پاشا، آش، فسنجان از ترشک آلو سیاه استفاده می شود تا طعم ترشی پیدا کنند، با این تفاسیر می توان گفت که میزان تقاضا برای این محصولات زیاد است که می توان از تولیدات عمده آنها گفت.
ترشک آلو با قیمت مشخص شده ای در بازار به فروش گذاشته می شود. برای تعیین قیمت این محصولات پارامترهای متعددی مد نظر قرار می گیرد که می توان به نوع ترشک، مقدار ترشک، روش عرضه، بسته بندی، روش تولید و غیره اشاره نمود.
در موقع خرید ترشکهای بسته بندی شده باید به نکات بسیاری توجه کرد که مهمترین آنها تاریخ تولید و تاریخ انقضا می باشد، وجود علامت استاندارد نیز اهمیت زیادی دارد که مسلما کیفیت آنها را نشان می دهد.
تاییدیه وزارت بهداشت از دیگر علامتهایی است که در موقع تهیه ترشک آلو باید توجه شود، محصولات مورد نظر از بهترین مواد اولیه ساخته می شوند و خریداران در بازار می توانند آنها را در نمونه های مختلفی خریداری کنند.
ترشک آلو قرمز
یکی دیگر از مهم ترین پارامترهای تعیین کیفیت ترشک آلو قرمز بسته بندی این محصول است، در واقع بسته بندی صحیح و استاندارد ترشک، نقش غیر قابل انکاری بر حفظ طعم و کیفیت این ماده خوراکی دارد، در یک بیان کلی می توان گفت که به منظور نگهداری بهتر و طولانی مدت ترشک، باید آن را به گونه ای بسته بندی نمود.
که هیچگونه هوایی به داخل آن نفوذ نکرده و از تاثیر عوامل مخرب محیطی در امان باشد، امروزه بسته بندی اسپتیک از بهترین و باکیفیت ترین روش های نگهداری برخی مواد غذایی از جمله ترشک آلبالو و آلو به شمار می رود.
از جمله مهم ترین مشخصات ظاهری ترشک آلبالو و آلو می توان به اندازه و سایز آلبالو های به کار رفته در این کنسانتره اشاره کرد، به گونه ای که آلبالوهای کوچک در سایز های تعیین شده و با مقادیر مناسب از آب و محتویات محصول فرآوری شده آلبالو، در این محصول نهفته می باشد.